Proiect nr. 1 – Pictura pe perete (wall painting)

Proiect in lucru

Schite tigru alb***

Schite finale
Motivul pentru care pun aici toate mazgalelile posibile este ca vreau sa arat de la ce porneste un astfel de proiect si, tinand cont ca e prima data cand studiez tigrii, nu e deloc usor. Multe dintre schite sunt inutile, dar cu cat studiez mai mult diferite pozitii si ipostaze cu atat imi dau seama mai repede unde am gresit.

Conturarea pe perete

Pictura propriu-zisa


Advertisements

2 thoughts on “Proiect nr. 1 – Pictura pe perete (wall painting)

 1. recent mi-am refacut garajul in care tin masina si as vrea sa desenez ceva pe pereti.ce mi-ai sugera?

  Reply
  • In primul rand nu am de unde sa stiu la ce nivel poti tu sa desenezi ca sa iti spun ce ai putea sa faci. Apoi, daca te gandesti, fiecare om are pasiunile lui, ii plac unele lucruri, ii displac alte lucruri si tot asa. Daca te apuci sa intrebi in sus si in jos o sa primesti raspunsuri care nu vor fi in totalitate capabile sa te multumeasca pentru ca fiecare isi imagineaza in felul lui, in functie de ceea ce-i place.
   Peretii garajului… daca te referi la peretii interiori nu cred ca are vreun rost, e ca si cum ti-ai picta peretii din camara. Parerea mea.
   Daca te referi la cei exteriori iti dai seama ca e mult mai complicat pt ca lucrarea va trebui sa reziste si la factorii externi. Si nu e usor.
   Subiecte sunt o gramada, de la tribale si mai stiu eu ce desene abstracte in 2 culori pana la peisaje 3d, animale, masini si tot felul de efecte, gen flacari, fulgere, gheata… totul depinde de nivelul la care esti.
   Si inca ceva, crede-ma ca esti mult mai multumit cand ai pus in aplicare propria idee, decat atunci cand ai luat ideea de la altcineva.
   Ce sa zic, iti urez spor la treaba!

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s